Zorgverzekering

Goed nieuws: voor 2020 heeft de Vereniging Homeopathie voor haar leden een collectieve korting kunnen afsluiten bij twee verschillende zorgverzekeraars, te weten Menzis en Zilveren Kruis.

Bij Menzis gelden de volgende kortingspercentages:

5% op de basisverzekering

9% op de aanvullende verzekering en tandartsverzekering.

Bij Zilveren Kruis gelden de volgende kortingspercentages:

3% op de basisverzekering

5% op de aanvullende verzekering en tandartsverzekering.

Via een handige zorgvergelijker kun je je gewenste zorg invullen en je premie berekenen en/of je verzekering direct afsluiten.

Hoe werkt het?

• Kies op de vergelijkingspagina de oranje knop Vergelijk uw aanbod.
  • Vul KVHN in en klik op Ga Verder.
  • Klik op Vergelijk, vul de gevraagde gegevens in, kies de gewenste zorg en vergelijk de gegevens indien gewenst met je huidige zorgverzekering.
  • Voor een uitsplitsing van de premie-opbouw kun je na het vergelijken klikken op de knop Aanvragen.
  • Let op: Bij Menzis is de naam van de collectiviteit waar de Vereniging Homeopathie onder valt Stichting Limburg Zorg.
  • Keuze gemaakt? Sluit direct je zorgverzekering af met de collectieve korting van de Vereniging Homeopathie!

Vragen?

Heb je vragen over je zorgverzekering of het afsluiten hiervan? Neem dan contact op met onze tussenpersoon AON:

088 - 810 810 3

Let op: Je kunt van deze collectiviteitskorting enkel gebruik maken als je lid bent van de Vereniging Homeopathie.

Nog geen lid? Meld je dan hier aan! Je bespaart niet alleen op je zorgverzekering, maar kunt ook gebruik maken van de vele ledenvoordelen en steunt de homeopathie in Nederland.