Zorgverzekering - Vereniging Homeopathie Spring naar content

Zorgverzekering

zorgverzekering

Ook voor 2021 is de Vereniging Homeopathie erin geslaagd om een collectieve korting af te spreken bij Menzis en het Zilveren Kruis.

Als lid van de Vereniging Homeopathie ontvang je 2% korting op de basisverzekering en 5% korting op de aanvullende en de tandartsverzekering.

Via een handige zorgvergelijker kun je je gewenste zorg invullen en je premie berekenen en/of je verzekering direct afsluiten.

Hoe werkt het?

• Ga naar de vergelijkingspagina.
  • Vul bij 'Lid van een collectief? Check uw voordeel' KVHN in.
  • Klik op Naar Zorgvergelijker, vul de gevraagde gegevens in, kies de gewenste zorg en vergelijk de gegevens indien gewenst met je huidige zorgverzekering.
  • Voor een uitsplitsing van de premie-opbouw kun je na het vergelijken klikken op de knop Aanvragen.
  • Let op: Bij Menzis is de naam van de collectiviteit waar de Vereniging Homeopathie onder valt Stichting Limburg Zorg.
  • Keuze gemaakt? Sluit direct je zorgverzekering af met de collectieve korting van de Vereniging Homeopathie!

Vragen?

Heb je vragen over je zorgverzekering of het afsluiten hiervan? Neem dan contact op met onze tussenpersoon AON:

088 - 810 810 3

Let op: Je kunt van deze collectiviteitskorting enkel gebruik maken als je lid bent van de Vereniging Homeopathie.

Nog geen lid? Meld je dan hier aan! Je bespaart niet alleen op je zorgverzekering, maar kunt ook gebruik maken van de vele ledenvoordelen en steunt de homeopathie in Nederland.