Win.... - Vereniging Homeopathie Spring naar content

Win….

Win 10x een tube RESCUE® Gel t.w.v. € 14,29

Bach Rescue GelTe lang in de zon, verbrand of ander RESCUE momentje?

Bach RESCUE® Gel is een eerste hulp voor de huid op basis van natuurlijke ingrediënten. Het werkt verkoelend, verzachtend en kalmerend op de huid en versnelt het herstel ervan na te lang zonnebaden, insectenbeten en een ongelukje bij sport of spel.

Bach RESCUE® Gel is tevens een weldaad voor vermoeide benen en voeten.

• Verzacht en verkoelt de huid
  • Versnelt het herstel van de huid

RESCUE® Gel bevat net zoals de andere Bach RESCUE® producten vijf bloesemtincturen van de Original Bach Flowers met daaraan een extra bloesem toegevoegd, Crab Apple, dat een reinigende invloed heeft.

We geven 10 tubes van 30 ml t.w.v. € 14,29 weg!

Wil je kans maken? Vul dan vóór 15 juli 2021 het winformulier in.

Ja, ik doe graag mee!

• Je gegevens worden enkel gebruikt voor het afhandelen van de winactie. Wil je weten hoe wij omgaan met jouw gegevens? Lees dan ons Privacybeleid