Win…. – Vereniging Homeopathie Spring naar content

Win 10x Set Bach RESCUE® Plus Druppels en RESCUE® PLUS Bonbons. Voor thuis en onderweg.

Bach Rescue Plus Vitaminen 2D combi Bij stressmomenten vertrouw je op Bach RESCUE® Plus Druppels en Bonbons met vitamine B5* en B12. *Vitamine B5 ondersteunt niet alleen tijdens drukke werkzaamheden, maar ook in spannende tijden en in stress-situaties. Daarnaast draagt vitamine B12 bij aan onze geestelijke veerkracht en een heldere geest, wat goed is voor onze gemoedstoestand.

Bach RESCUE is een voedingssupplement op natuurlijke basis en bevat de vijf Bach bloesems: Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem.

De Bonbons zijn suikervrij, ideaal voor onderweg en hebben een heerlijke Sinaasappel- Vlierbessmaak.

Bach Rescue Plus bonbons

We geven 10 sets Bach RESCUE® Plus Druppels en Bonbons weg!

Wil je kans maken? Vul dan vóór 15 mei 2021 het winformulier in.

Ja, ik doe graag mee!

• Je gegevens worden enkel gebruikt voor het afhandelen van de winactie. Wil je weten hoe wij omgaan met jouw gegevens? Lees dan ons Privacybeleid