Vraag een gratis Homeopatische EHBO kit ter waarde van € 45,82 voor jouw sportvereniging aan!

Ieder jaar vindt van 10 t/m 16 april de Week van de Homeopathie plaats, ter nagedachtenis aan de geboortedag van de grondlegger van de klassieke homeopathie, Samuel Hahnemann.

Het thema van 2019 is: Sport, bewegen en homeopathie

Homeopathie kan een belangrijke en veilige ondersteuning zijn bij klachten en blessures die ontstaan door het sporten.

In het kader van de Week van de Homeopathie kan je bij de Vereniging Homeopathie een gratis Homeopathische EHBO kit voor jouw sportvereniging aanvragen!

Je hoeft hiervoor alleen onderstaand formulier in te vullen. De Homeopathische EHBO kit wordt vervolgens op afspraak bij jouw sportvereniging langs gebracht. Dus geef je tennisvereniging, voetbalclub, yogales, sportschool, hockeyvereniging, wandelclub, dansschool, hondenvereniging, etc. op. En ontvang die gratis kit t.w.v. € 45,82!

De Homeopathische EHBO kit bevat:

1 Spiroflor spray t.w.v. € 14,99

1 Calendulan crème 25 gram t.w.v. € 7,49 (of Weleda Skinfood)

1 Arniflor zalf 25 gram t.w.v. € 7,49

1 Homeopathiewijzer t.w.v. € 4,95

1 Rol pleisters t.w.v. € 3,95

1 T-shirt t.w.v. € 6,95

Totale waarde: € 45,82

Wees er snel bij, want OP = OP!