16-11-2018 Vereniging Homeopathie zoekt allround kantoormedewerker (16 uur)

Vereniging Homeopathie zoekt kantoormedewerker

De Vereniging Homeopathie zet zich in voor een optimale toegankelijkheid van homeopathie in Nederland. We bestaan meer dan 130 jaar en zijn een dynamische en snelgroeiende organisatie.

Daarom zijn we op zoek naar een:

Allround kantoormedewerker m/v (16 uur per week)

regio Amsterdam

Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het versturen van mailings, het coördineren van de bezetting van de homeopathielijn en het aannemen en afhandelen van informatieverzoeken. Je komt te werken voor de directeur. Daarnaast werk je nauw samen met de marketing- en communicatiemedewerker en de secretaresse.

Verantwoordelijkheden:

• Beantwoordt telefoon, neemt berichten aan en handelt vragen en informatieverzoeken af;
  • Opent, sorteert en verdeelt inkomende correspondentie, inclusief email en bereidt antwoorden voor met betrekking tot correspondentie over veel voorkomende informatieaanvragen;
  • Handelt declaraties af;
  • Laat facturen accorderen door de directeur en stuurt ze door naar het accountantskantoor;
  • Verstuurt de welkomstpakketten naar nieuwe leden;
  • Verstuurt de webshopbestellingen en materialen naar geïnteresseerden;
  • Voert wijzigingen door in het ledensysteem, zoals adreswijzigingen;
  • Coördineert de bezetting van de homeopathielijn;
  • Plaatst agenda-items en nieuwsberichten op de website;
  • Neemt berichten aan en handelt vragen en informatieverzoeken af;
  • Opent, sorteert en verdeelt inkomende correspondentie;
  • Bewaakt actiepunten, signaleert en onderneemt actie richting betrokkenen;
  • Neemt incidenteel deel aan een beurs;

Wat bieden wij je?

Naast een goed salaris biedt de Vereniging Homeopathie jou het volgende:

• 8% Vakantietoeslag
  • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
  • Dertiende maand;
  • Reiskostenvergoeding.

Ons kantoor is gevestigd te Amsterdam-Sloterdijk.

Heb jij een afgeronde MBO of HBO opleiding, een zeer goede kennis van de Nederlandse taal en ten minste 5 jaar werkervaring? Kun je nauwkeurig en zelfstandig werken en heb je een positieve en proactieve houding? Stuur dan uiterlijk 7 december je CV met motivatie naar secretariaat@vereniginghomeopathie.nl ter attentie van mevrouw A. Laan.

Heb je vragen over deze functie? Bel gerust met 020-617 83 08.