Gratis studentenlidmaatschap bij de Vereniging Homeopathie! – Vereniging Homeopathie Spring naar content

Gratis studentenlidmaatschap bij de Vereniging Homeopathie!

Studeer je homeopathie?

Dan hebben we nu een leuk aanbod: je kunt gedurende je studietijd gebruik maken van een gratis digitaal lidmaatschap van de Vereniging Homeopathie!

Op deze manier houden we je op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen rondom homeopathie en gezondheid, en informeren we je over acties die we inzetten om de homeopathie in Nederland te promoten.

Als studentlid ontvang je:

• Korting op je zorgverzekering (in het najaar meer informatie hierover)
  • Korting op producten en diensten in vele webshops
  • 4 x per jaar de digitale uitgave van het Homeopathie Magazine

Als je klaar bent met je studie hopen we natuurlijk dat je je gratis lidmaatschap wilt omzetten naar een betaald lidmaatschap om de homeopathie in Nederland te helpen ondersteunen. Je ontvangt dan de papieren uitgave van HM in plaats van de digitale versie.

Als je een eigen praktijk opstart, kun je als lid bovendien gratis vermeld worden in de homeopatenzoekfunctie op onze website.

Het lidmaatschap van de Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland bedraagt normaal gesproken € 39,95 per kalenderjaar.

Ja, ik word graag gratis studentlid!

• Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
    De nieuwsbrief verschijnt 1 à 2x per maand. Je kunt je hiervoor altijd weer afmelden.