12-03-2019 Vereniging Homeopathie lanceert vernieuwde Homeopathiewijzer

Vereniging Homeopathie lanceert vernieuwde Homeopathiewijzer

Zo’n twee jaar geleden ontwikkelde de Vereniging Homeopathie de Homeopathiewijzer. Een handige informatiegids voor iedereen die wel eens een homeopathisch zelfzorgmiddel gebruikt.

De Homeopathiewijzer bevat een handig alfabetisch overzicht van de belangrijkste kwalen en de daarbij passende planten en mineralen voor homeopathische zelfzorgoplossingen.

Het boekje werd in korte tijd razend populair. De afgelopen tijd hebben we tienduizenden mensen kunnen voorzien van dit praktische gidsje.

Maar in twee jaar tijd verandert er veel, zo ook op het gebied van homeopathie en de zelfzorgmiddelen. Daarnaast hebben we veel tips en feedback over het gidsje mogen ontvangen. Dit heeft ons doen besluiten om een nieuwe druk te ontwikkelen. En deze gloednieuwe uitgave is vanaf deze week beschikbaar!

Dus, ben jij geïnteresseerd in homeopathie bij veel voorkomende zelfzorgkwaaltjes zoals hoest, brandend maagzuur, stress of andere klachten? Of wil je de oude Homeopathiewijzer vervangen door een deze nieuwe? Bestel dit gidsje t.w.v. € 4,95 dan gratis bij de Vereniging Homeopathie!

Vraag de gratis Homeopathiewijzer aan >>

 

Recent nieuws

Nieuwsarchief