Nieuws – Vereniging Homeopathie Spring naar content

Nieuws

Homeopathiefestival

Homeopathie Festival een groot succes

Het Homeopathie Festival, dat tijdens de Week van de Homeopathie (10 t/m 16 april) plaatsvond, is een groot succes geweest.

Lees verder
Ledenraadsvergadering

Geslaagde online Ledenraadsvergadering

Op zaterdag 17 april heeft er weer een ledenraadsvergadering van de Vereniging Homeopathie plaatsgevonden. In verband met de Coronamaatregelen hebben we voor de tweede keer gekozen voor een digitale opzet.

Lees verder
Homeopathie Festival 10 t/m 16 april

10 t/m 16 april: Online Homeopathie Festival!

Tijdens de Week van de Homeopathie (10 t/m 16 april) vindt het online Homeopathie Festival plaats. Met gratis miniconsults, lezingen, aanbiedingen en nog veel meer!

Lees verder
klacht tegen Vereniging Homeopathie

Geen hoger beroep in zaak Reclame Code Commissie

Op basis van deze uitspraak kunnen we doorgaan met het publiceren van steeds weer nieuwe onderzoeken over de werkzaamheid van homeopathie.

Lees verder
Nanodeeltjes

Nanodeeltjes aangetoond in homeopathisch middel voor landbouw

Het gebruik van homeopathie bij plantenziekten en in de landbouw staat nog in de kinderschoenen, maar de ervaringen zijn veelbelovend. Recent onderzoek toont aan dat nanodeeltjes bij de werking van het middel Homoeo Agrocare een belangrijke rol spelen.

Lees verder
Rechtszaak Reclame Code Commissie

Uitspraak zaak Reclame Code Commissie

De uitspraak is positief voor de homeopathie. De uitspraak bevestigt in heldere richtlijnen dat we reclame mogen maken voor homeopathie en homeopathische behandelwijzen en homeopathische middelen.

Lees verder
Vitamine D3

Meer levensjaren en minder zorgkosten met vitamine D

Onderzoek heeft uitgewezen dat Vitamine D een positieve invloed heeft op het ontstaan en het verloop van kanker. Ook bij Corona heeft vitamine D een positieve invloed.

Lees verder
Avocado

7 redenen om vaker avocado te eten

Er zijn een heleboel goede redenen waarom je vaker een avocado op je menu kunt zetten. Want deze vrucht zit boordevol goede vetten, vitamines en vezels!

Lees verder
Positieve effecten van yoga

Positieve effecten van yoga zichtbaar in de hersenen

Yoga maakt je niet alleen fitter en reduceert stress, onderzoekers hebben nu ook gunstige effecten van yoga in de hersenen ontdekt.

Lees verder
Outdoor pakket met rugzak en telefoonhoes

Steun de Vereniging Homeopathie met de aankoop van een outdoor pakket!

Steun de Vereniging Homeopathie en koop dit outdoor pakket met rugzak, armbandhouder voor je mobiele telefoon en homeopathiewijzer voor slechts € 15,-!

Lees verder

NIEUWSARCHIEF

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.