Nieuws - Vereniging Homeopathie Spring naar content

Nieuws

Nieuws

Virussen en immuniteit

Coronavaccins slim, immuunsysteem slimmer

Onderzoekers zijn het erover eens dat ons immuunsysteem het SARS-Cov-2-virus, verantwoordelijk voor Covid-19, gedurende ten minste zes maanden en waarschijnlijk veel langer ‘onthoudt’. 

Lees verder
bells-perrenis-homeopathie

Tien groene redenen om homeopathie te gebruiken

Homeopathie is een holistische geneeswijze die natuurlijk en duurzaam is. We hebben tien groene redenen om homeopathie te gebruiken op een rij gezet.

Lees verder
De Kruidenreus

Vereniging Homeopathie steunt kruidentuin ‘De Kruidenreus’

De Vereniging Homeopathie werd benaderd door De Kruidenreus om een aantal lopende kosten zoals nieuwe plantjes, informatiebordjes en tuingereedschap te sponsoren.

Lees verder
Stoppen met roken

Stoppen met roken met ondersteuning van homeopathie

Nieuw onderzoek toont aan dat roken ons vermogen verstoort om te leren en te onthouden. Bovendien verhoogt roken het risico op dementie.

Lees verder
Leefstijlinterventie

Kansen ‘Gecombineerde Leefstijlinterventie’ deels onbenut gelaten

Onderzoek toont aan dat de motivatie van volwassenen om te sporten en bewegen ondanks de Covid-19 pandemie nauwelijks is toegenomen. Een gemiste kans, vindt ook demissionair staatssecretaris van VWS Paul Blokhuis.

Lees verder
Mediterraan fruit

Mediterraan dieet tegen hooikoorts

Griekse wetenschappers onderzochten waarom jonge mensen op Kreta uitzonderlijk veel minder hooikoortsklachten hadden dan hun leeftijdsgenoten in West-Europa.

Lees verder
Homeopathiefestival

Homeopathie Festival een groot succes

Het Homeopathie Festival, dat tijdens de Week van de Homeopathie (10 t/m 16 april) plaatsvond, is een groot succes geweest.

Lees verder
Ledenraadsvergadering

Geslaagde online Ledenraadsvergadering

Op zaterdag 17 april heeft er weer een ledenraadsvergadering van de Vereniging Homeopathie plaatsgevonden. In verband met de Coronamaatregelen hebben we voor de tweede keer gekozen voor een digitale opzet.

Lees verder
Homeopathie Festival 10 t/m 16 april

10 t/m 16 april: Online Homeopathie Festival!

Tijdens de Week van de Homeopathie (10 t/m 16 april) vindt het online Homeopathie Festival plaats. Met gratis miniconsults, lezingen, aanbiedingen en nog veel meer!

Lees verder
klacht tegen Vereniging Homeopathie

Geen hoger beroep in zaak Reclame Code Commissie

Op basis van deze uitspraak kunnen we doorgaan met het publiceren van steeds weer nieuwe onderzoeken over de werkzaamheid van homeopathie.

Lees verder

NIEUWSARCHIEF

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.