Gratis mini-consult – Vereniging Homeopathie Spring naar content

Gratis online mini-consult tijdens de Week van de Homeopathie

HomeopathielijnBen je benieuwd of homeopathie iets voor jou zou kunnen betekenen?

Tijdens de Week van de Homeopathie, die wordt gehouden van 10 t/m 16 april 2021, kun je gebruik maken van een gratis online mini-consult bij een erkende homeopaat.

In een gesprek van plm 20 minuten kun je algemene informatie over homeopathie krijgen en over wat homeopathie zou kunnen betekenen voor jouw aandoening of kwaal. Een mooie gelegenheid om gratis kennis te maken met homeopathie!

Je hoeft er niet de deur voor uit; het online gesprek vindt plaats via het programma ZOOM via je laptop, tablet of telefoon.

Selecteer een datum in onderstaande kalender om een online mini-consult te reserveren.

Je ontvangt dan een link om via ZOOM verbinding te krijgen met een erkende homeopaat.

Laden...