Weleda Calendula Zalf - Vereniging Homeopathie Spring naar content

Weleda Calendula Zalf

Calendula Zalf verzorgt en verzacht een ruwe, schrale of gesprongen huid (door koude, droge lucht) en is tevens geschikt voor de verzorging van kloofjes en tepelkloven. Calendula Zalf ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

Gebruiksinstructie:

Calendula Zalf na reiniging van de te behandelen plek twee tot drie maal per dag aanbrengen. Indien nodig afdekken met een pleister (bijvoorbeeld ’s nachts). De huid echter niet continu afsluiten van de buitenlucht. Calendula Zalf is geschikt voor alle leeftijden.
Calendula Zalf is uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik.

Samenstelling:

Sesamolie*
alcoholisch extract van Calendula (20%)*
water
wolvet
bijenwas
wolvetalcoholen
vitamine E
*van biologische oorsprong

Informatie over de ingrediënten:

• Calendula officinalis, goudsbloem, is een veelgebruikt homeopathisch bestanddeel als ontstekingsremmer, ter stimulering van de vorming van granulatieweefsel (wondheling) en ter vermindering van littekenvorming.

Attentie:

• Wolvet en sesamolie kunnen in zeldzame gevallen ernstige allergische huidreacties veroorzaken. Deze verdwijnen spoedig nadat het gebruik is gestaakt. Indien dit binnen een week niet het geval is, wordt geadviseerd een arts te raadplegen.