VSM Tussistin Siroop (suikervrij) 100 ml – Vereniging Homeopathie Spring naar content

VSM Tussistin Siroop (suikervrij) 100 ml

Tussistin siroop suikervrij is een homeopathisch genees middel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.

Gebruiksinstructie:

In de verpakking vindt u een maatbekertje. Hierop zijn 3 deelstrepen aangegeven voor 2,5 ml, 5 ml en 10 ml. U kunt hiermee de benodigde hoeveelheid Tussistin siroop suikervrij afmeten.
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 3 tot 5 maal daags 10 ml innemen.
Kinderen van 6 tot 12 jaar: 3 tot 5 maal daags 5 ml innemen.
Voor kinderen van 0 tot 6 jaar kunt u VSM Kind Tussikind siroop suikervrij gebruiken.
Tussistin siroop suikervrij bij voorkeur een half uur voor/na de maaltijd innemen, even in de mond houden en dan doorslikken. Indien binnen 7 dagen geen verbetering optreedt of uw klachten zich dikwijls herhalen, doet u er goed aan uw arts te raadplegen.

Samenstelling:

Per 100 g bevat Tussistin siroop suikervrij de werkzame bestanddelen:

• 5 g Antimonium sulphuratum auratum D6
  • 5 g Bryonia cretica D3
  • 5 g Drosera rotundifolia D3
  • 5 g Eucalyptus globulus D3
  • 5 g Ipecacuanha D4
  • Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn: steranijs extract, water, glycerol (E422), xylitol en alcohol. Alcoholgehalte 2,9% (v/v).

Informatie over de ingrediënten:

• Drosera rotundifolia, ronde zonnedauw, is een veelgebruikt homeopathisch bestanddeel en heeft krampopheffende eigenschappen. Het wordt in de homeopathische geneeskunde toegepast ter bevordering van het ophoesten van slijm, en werkt bacteriestatisch (bacterieremmend).

Attentie:

• Gebruik Tussistin siroop suikervrij liever niet samen met voedsel, maar bij voorkeur een half uur voor/ na de maaltijd.