VSM Oogdruppels - Vereniging Homeopathie Spring naar content

VSM Oogdruppels

Ter verlichting, bevochtiging en verfrissing van vermoeide, gezwollen, geïrriteerde en droge ogen. Ook geschikt voor gevoelige ogen.

Gebruiksinstructie:

Druppel naar behoefte meerdere keren per dag enkele druppels in elk oog, gedurende enkele dagen.

Samenstelling:

• Natriumhyaluronaat 0,15%
  • Vloeibaar extract van Vaccinium myrtillus (blauwe bosbes)
  • Dinatriumedetaat
  • Gebufferde isotone oplossing met een pH van 7,2.

Informatie over de ingrediënten:

• Natriumhyaluronaat (het zout van hyaluronzuur) heeft een bevochtigende en beschermende werking. Hierdoor is dit product ideaal bij oogklachten die niet door verwonding of ziekte zijn veroorzaakt.
  • Vaccinium myrtillus, blauwe bosbes, bevat hooggeconcentreerde bestanddelen die bijdragen aan de verlichting van vermoeide ogen en de gezonde oogfunctie herstellen.

Attentie:

• Stop het gebruik van de oogdruppels en raadpleeg een arts indien er tijdens het gebruik oogirritatie optreedt.
  • Gebruik het product niet als u allergisch bent voor één van de bestanddelen.
  • Raak het oogoppervlak niet aan met de punt van de druppelaar.
  • Niet innemen.
  • Gebruik het product niet na de uiterste houdbaarheidsdatum.
  • Steriel tot de eerste opening.
  • Na gebruik het flesje onmiddellijk goed sluiten.