VSM Nisyleen tabletten 40st. - Vereniging Homeopathie Spring naar content

VSM Nisyleen tabletten 40st.

Nisyleen tabletten is een homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.

Gebruiksinstructie:

Volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar: Bij de allereerste verschijnselen elk uur 1 tablet innemen, eventueel voor het slapen gaan 2 of 3 tabletten ineens. Gebruik maximaal 12 tabletten per dag. Als de klachten verminderen 3 maal daags 1 tablet innemen.
Kinderen van 2 tot 6 jaar: Bij de allereerste verschijnselen elke 2 uur 1 tablet innemen, eventueel voor het slapen gaan 1 of 2 tabletten ineens. Gebruik maximaal 6 tabletten per dag. Als de klachten verminderen 2 maal daags 1 tablet innemen.
De tabletten bij voorkeur een half uur voor/na de maaltijd in de mond uiteen laten vallen, even in de mond houden en dan doorslikken. Indien binnen 14 dagen geen verbetering optreedt of uw klachten zich dikwijls herhalen, doet u er goed aan uw arts te raadplegen.

Samenstelling:

Per tablet (250 mg) bevat Nisyleen tabletten de werkzame bestanddelen:

• 25 mg Aconitum napellus D3
  • 25 mg Bryonia cretica D3
  • 10 mg Eucalyptus globulus D3
  • 25 mg Eupatorium perfoliatum D3
  • 25 mg Gelsemium sempervirens D3
  • 25 mg Ipecacuanha D3
  • 25 mg Phosphorus D6
  • Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn: cellulose (E460), melksuiker, magnesium stearaat (E572) en talk (E553b).

Informatie over de ingrediënten:

• Aconitum Napellus, blauwe monnikskap, wordt in de homeopathische geneeskunde toegepast ter bevordering van de genezing bij virale aandoeningen, zoals koorts, infecties en (long)ontstekingen.
  • Eupatorium perfoliatum, waterhennep, wordt in de homeopathie toegepast bij hoesten en een pijnlijke borstkas, misselijkheid en hoofdpijn (veelal gepaard met koorts).

Attentie:

• Niet gebruiken wanneer u allergisch bent voor een van de stoffen die in dit geneesmiddel zitten.
  • Indien uw arts u heeft meegedeeld dat u bepaalde suikers niet verdraagt, neem dan contact op met uw arts voordat u dit geneesmiddel inneemt.
  • Gebruik Nisyleen tabletten liever niet samen met voedsel, maar bij voorkeur een half uur voor/na de maaltijd.