A. Vogel Oogdruppels ampullen - Vereniging Homeopathie Spring naar content

A. Vogel Oogdruppels ampullen

Bij droge, branderige en vermoeide ogen. Geeft een snelle en aanhoudende bevochtiging, verlichting en verfrissing. Helpt bij het behoud van voldoende traanvocht in het oog. Ook te gebruiken bij hooikoorts en geschikt voor contactlensdragers en gevoelige ogen.

Gebruiksinstructies:

Volwassenen: 4-5x daags in beide ogen 1 druppel.
Kinderen vanaf 3 jaar: 1-2x daags in beide ogen 1 druppel.
De druppelflacon bevat 10 ml steriele oplossing (circa 300 druppels). Er blijft altijd een restje vloeistof in de flacon achter. Aangeraden wordt om de inhoud van Ì©Ì©n flacon altijd door dezelfde persoon te laten gebruiken.

Samenstelling:

• Hyaluronic acid (1 mg/ml)
  • Euphrasia officinalis
  • Sodium chloride
  • Boric acid
  • Disodium tetraborate decahydrate
  • Sodium hydroxide
  • Hydrochloric acid
  • Aqua

Geen conserveringsmiddelen.

Informatie over de ingrediÌÇnten:

• Euphrasia officinalis, stijve ogentroost, is een veelgebruikt homeopathisch bestanddeel als ontstekingsremmer en heeft samentrekkende en pijnstillende eigenschappen.

Niet gebruiken bij

• Overgevoeligheid voor Ì©Ì©n van de componenten.