A. Vogel Aesculaforce tabletten 50 st. - Vereniging Homeopathie Spring naar content

A. Vogel Aesculaforce tabletten 50 st.

A. Vogel Aesculaforce tabletten 50 st.

Spataderen, Zware benen & Rusteloze benen.

Gebruiksinstructie:

Tenzij anders is voorgeschreven 2 keer per dag 1 tablet, bij voorkeur tijdens de maaltijd. Als de klachten verergeren of wanneer na 2 weken onafgebroken gebruik geen verbetering van de klachten wordt bemerkt, raadpleeg dan uw arts. Dit product is niet bedoeld voor personen jonger dan 18 jaar.

Samenstelling:

  • Het actieve bestanddeel is een ethanolextract van verse paardenkastanjezaden (Aesculus hippocastanum L.), overeenkomend met 50 mg aescine. Een tablet van 679 mg bevat 157,5-225,0 mg extract. Dit komt overeen met 2,5 g verse zaden.
  • Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn: microkristallijne cellulose, maÌøszetmeel (Zea mays), silica, soja polysaccharide, acrylates copolymeer, talk, triethylcitraat.

Informatie over de ingrediÌÇnten:

  • Aesculus hippocastanum, witte paardenkastanje, is een veelgebruikt homeopathisch bestanddeel bij spataderen en aambeien. Aesculus hippocastanum staat in de homeopathische literatuur bekend om zijn vaatvernauwende, ontstekingsremmende, samentrekkende eigenschappen en het tegengaan van oedeemvorming. In de homeopathische geneeskunde wordt het veelal toegepast ter verbetering van de veneuze doorbloeding, ter versterking van de aderwand en kan met name bij bloedsomloopstoornissen worden toegepast.

Wanneer mag u Aesculaforceå¨ tabletten niet gebruiken?

  • Bij overgevoeligheid (allergie) voor planten van de familie van de paardenkastanje, soja, pinda‰Ûªs of Ì©Ì©n van de andere componenten van A.Vogel Aesculaforce tabletten.

Wanneer moet u extra voorzichtig zijn met Aesculaforceå¨ tabletten?

  • Bij huidontsteking, aderontsteking met stolselvorming, onderhuidse verharding, ernstige pijn, zweren, plotselinge zwelling van Ì©Ì©n of beide benen, hart- of nierinsufficiÌÇntie dient er onmiddellijk een arts te worden geraadpleegd, omdat dit symptomen van een ernstige aandoening kunnen zijn.

Gebruik van Aesculaforceå¨ tabletten tijdens zwangerschap of borstvoeding

  • Wegens onvoldoende gegevens wordt het gebruik van Aesculaforce tabletten uit voorzorg niet geadviseerd tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding.

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.