Word lid van de Vereniging Homeopathie!

Word lid van de Vereniging Homeopathie en ontvang een mega Feestpakket ter waarde van ruim € 100,-!

Door regels verdwijnt homeopathie uit de winkels. De Vereniging Homeopathie doet er alles aan om de homeopathie een volwaardige plek in het Nederlandse gezondheidsstelsel te geven.

Zo investeren we in wetenschappelijk onderzoek, lobby bij politiek en verzekeraars en verstrekken we informatie over homeopathie via onze media.

Help jij mee? Word lid en ontvang tijdelijk een Mega feestpakket t.w.v. ruim € 100,- met hierin o.a. twee Weleda producten, een kortingsbon voor een bezoek aan een homeopaat, een aantal gezondheidsproducten, Homeopathiewijzers en magazines.

Naast dit feestpakket ontvang je als lid:

Het lidmaatschap van de Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland bedraagt € 39,95 per jaar en is tot wederopzegging.

Per 1 januari 2020 bedraagt het lidmaatschap € 45,-. Word je nog vóór 31 december 2019 lid, betaal je voor 2020 nog de huidige contributie ad € 39,95.

Ja, ik word graag lid!

Tags