Word lid van de Vereniging Homeopathie! - Vereniging Homeopathie Spring naar content

Word lid van de Vereniging Homeopathie!

Echinacea Purpurea

Door regels verdwijnt homeopathie uit de winkels. De Vereniging Homeopathie doet er alles aan om de homeopathie een volwaardige plek in het Nederlandse gezondheidsstelsel te geven.

Zo investeren we in wetenschappelijk onderzoek, lobby bij politiek en verzekeraars en verstrekken we informatie over homeopathie via onze media.

Help jij mee? Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

• Korting op je zorgverzekering
  • Korting op producten en diensten in vele webshops
  • Gratis verzending van bestellingen bij de Hahnemann Apotheek (bij automatische incasso)
  • 4 x per jaar het Homeopathie Magazine
  • Als welkomstgeschenk: Een mini-abonnement op het tijdschrift gezondNU ter waarde van € 15,-

mini-abonnement op gezondNU cadeau

* Bij lidmaatschap van minimaal één jaar en zo lang de voorraad strekt.

Het lidmaatschap van de Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland bedraagt € 45,- per kalenderjaar en is tot wederopzegging.

Ja, ik word graag lid!