Word lid van de Vereniging Homeopathie! - Vereniging Homeopathie Spring naar content

Word lid van de Vereniging Homeopathie!

Door regels verdwijnt homeopathie uit de winkels. De Vereniging Homeopathie doet er alles aan om de homeopathie een volwaardige plek in het Nederlandse gezondheidsstelsel te geven.

Zo investeren we in wetenschappelijk onderzoek, lobby bij politiek en verzekeraars en verstrekken we informatie over homeopathie via onze media.

Help jij mee? Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

• Korting op je zorgverzekering
  • Korting op producten en diensten in vele webshops
  • 4 x per jaar het Homeopathie Magazine
  • Als welkomstgeschenk: Een kwartaalabonnement op gezondNU ter waarde van € 15,75 cadeau!*

mini-abonnement op gezondNU cadeau

* Bij lidmaatschap van minimaal één jaar.

Het lidmaatschap van de Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland bedraagt € 45,- per kalenderjaar en is tot wederopzegging.

Als je nu lid wordt tot en met 31-12-2021 ben je de laatste maanden van 2020 gratis lid!

Ja, ik word graag lid!