Word lid van de Vereniging Homeopathie! - Vereniging Homeopathie Spring naar content

Word lid van de Vereniging Homeopathie!

Echinacea Purpurea

Door regels verdwijnt homeopathie uit de winkels. De Vereniging Homeopathie doet er alles aan om de homeopathie een volwaardige plek in het Nederlandse gezondheidsstelsel te geven.

Zo investeren we in wetenschappelijk onderzoek, lobby bij politiek en verzekeraars en verstrekken we informatie over homeopathie via onze media.

Help jij mee? Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

• Korting op producten en diensten in vele webshops
  • Gratis verzending van bestellingen bij de Hahnemann Apotheek (bij automatische incasso)
  • 4 x per jaar het Homeopathie Magazine
  • Vier bijzondere cadeautjes die symbool staan voor geluk, liefde en goede wensen. Voor jezelf of voor iemand anders*!
    • Rozenkwarts opent je hart en laat de liefde in je stromen
    • Boeddha is de brenger van geluk en voorspoed
    • De Levensboom, symbool van persoonlijke ontwikkeling, brengt je kracht en wijsheid
    • Chinese geluksmunt is een talisman voor voorspoed en welvaart.

Bijzondere gelukscadeautjes bij lidmaatschap van de Vereniging Homeopathie

Alle cadeautjes zijn apart verpakt in een zilverkleurig organza buideltje met een kaartje met daarop hun betekenis.

* Bij lidmaatschap van minimaal één jaar en zo lang de voorraad strekt.

Het lidmaatschap van de Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland bedraagt € 45,- per kalenderjaar en is tot wederopzegging.

Ja, ik word graag lid!

Wil je geen lid worden, maar ons op een andere manier steunen?