Word lid van de Vereniging Homeopathie! - Vereniging Homeopathie Skip to content

Word lid van de Vereniging Homeopathie!

Door regels verdwijnt homeopathie uit de winkels. De Vereniging Homeopathie doet er alles aan om de homeopathie een volwaardige plek in het Nederlandse gezondheidsstelsel te geven.

Zo investeren we in wetenschappelijk onderzoek, lobby bij politiek en verzekeraars en verstrekken we informatie over homeopathie via onze media.

Help jij mee? Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

• Korting op je zorgverzekering
  • Korting op producten en diensten in vele webshops
  • 4 x per jaar het Homeopathie Magazine
  • Als welkomstgeschenk: een douchegel en handcrème van Weleda ter waarde van € 16,- cadeau!*

Weleda cadeau bij lidmaatschap Vereniging Homeopathie

* Bij lidmaatschap van minimaal één jaar. Het is helaas niet mogelijk een voorkeur voor een bepaalde geur aan te geven.

Het lidmaatschap van de Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland bedraagt € 45,- per jaar en is tot wederopzegging.

Ja, ik word graag lid!