Word lid van de Vereniging Homeopathie!

Met een lidmaatschap steun je het werk van de Vereniging Homeopathie. Dat is nu harder nodig dan ooit, omdat door regelgeving steeds minder over homeopathie geschreven mag worden en er hierdoor steeds meer homeopathische middelen uit de winkels verdwijnen.

Dankzij je bijdrage kunnen wij:

• informatie verstrekken over homeopathie
  • publiekscampagnes voeren
  • in overleg treden met overheid en verzekeraars
  • investeren in wetenschappelijk onderzoek

en heel veel andere acties inzetten om te bewerkstelligen dat de homeopathie een volwaardige positie in het Nederlandse zorgstelsel krijgt.

mini-abonnement op gezondNU cadeau

Het lidmaatschap van de Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland bedraagt € 39,95 per jaar en is tot wederopzegging.

Per 1 januari 2020 bedraagt het lidmaatschap € 45,-. Word je nog vóór 31 december 2019 lid, betaal je voor 2020 nog de huidige contributie ad € 39,95.

Ja, ik word graag lid!

Tags