Ledenvoordelen

Het lidmaatschap van de Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland bedraagt € 39,95 per jaar. Als lid profiteer je van de volgende ledenvoordelen:

Homeopathie Magazine4x per jaar het Homeopathie Magazine HM

HM is hét lifestyle magazine voor mensen met een bewuste levensstijl. In iedere uitgave vind je prachtige interviews met homeopaten en patiënten, nieuws over ontwikkelingen in de politiek en zorg, boekentips, voedingsadviezen en boeiende columns. Kortom, HM gaat over homeopathie en gezond leven.

Gratis de digitale nieuwsbrief

Ontvang onze digitale nieuwsbrief vol met actueel nieuws, tips en weetjes over homeopathie en gezondheid. Ook als je geen lid bent kun je de nieuwsbrief gratis ontvangen. De nieuwsbrief verschijnt 1 à 2 keer per maand.

Hahnemann ApotheekGeen verzendkosten bij de Hahnemann Apotheek

Gratis verzending van bestellingen van homeopathische geneesmiddelen bij de Hahnemann Apotheek (mits betaald per automatische incasso) en bestellingen via hun webshop

Regentesse ApotheekKorting bij de Regentesse Apotheek

Tot 25% korting op artikelen in de webshop van de Regentesse Apotheek (zo'n 50.000 artikelen)

De Roode RoosKorting bij De Roode Roos

Grote kortingen op bestellingen van (orthomoleculaire) voedingssupplementen en vitamines bij De Roode Roos.

Korting op je Zorgverzekering

Via de Vereniging Homeopathie ontvang je collectiviteitkorting op diverse zorgverzekeringen.
Meer informatie >

Korting op het tijdschrift Medisch Dossier

Medisch DossierRuim 25% korting bij afsluiten van het eerste jaarabonnement Medisch Dossier. Je ontvangt tien keer de uitgave voor slechts € 49,- (normale prijs € 68,25). Plus gratis toegang tot het digitale archief van Medisch Dossier.
Klik hier om je aan te melden.
Deze actie geldt niet voor al lopende abonnementen.

Kortingen in de volgende webshops:

Homeo Distri/Soorsma10% korting op het gehele assortiment
Gezonder.nu10% korting op het gehele assortiment
Oilspecial10% korting op het gehele assortiment
WatMooi12% korting op het gehele assortiment
MoreThanHip15% korting op het gehele assortiment
A Beautiful Story20% korting op het gehele assortiment
Schaapje schaapje10% korting op het gehele assortiment
Thingsthatmakeyoufeelgood.nl15% korting op het gehele assortiment
Herba Natuurwinkel€ 3,- korting bij besteding vanaf € 55,-

27% korting op de Homeopathische huis- en reisapotheek

Homeopathische huis- en reisapotheekSpeciaal voor onze leden is een homeopathische huis- en reisapotheek ontwikkeld. Deze apotheek bestaat uit een etui met 28 geneesmiddelen.
De middelen zijn bereid door Hahnemann Apotheek te Heiloo. Hierdoor is ook de nalevering van middelen verzekerd.

De prijs bedraagt voor leden € 82,30. Niet-leden betalen € 112,30.
Je kunt deze apotheek bestellen bij de Hahnemann Apotheek via telefoon 072 - 532 53 73 of via e-mail recept@hahnemann.nl.

De huis- en reisapotheek bevat de volgende middelen: overzicht middelen

Het bijbehorende handboek kun je voor € 14,95 bestellen in onze webshop.

Regelmatig worden de voordelen verder uitgebreid. Via de website, nieuwsbrief en HM houden we je op de hoogte.

De Vereniging Homeopathie streeft naar optimalisatie van het lidmaatschap. De Vereniging Homeopathie heeft op geen enkele wijze contractuele verplichtingen afgesloten met bovenstaande vermelde instanties en/of instellingen en ontvangt hieruit geen enkele vorm van vergoeding.

Enthousiast geworden van alle voordelen? Word dan nu lid!

Tags