Homeopathielijn - Vereniging Homeopathie Spring naar content

Homeopathielijn

Homeopathielijn

Je vraag voorleggen aan een homeopaat? Bel de homeopathielijn!Altijd al een vraag willen voorleggen aan een homeopaat? Maar durfde je de stap naar een bezoek aan een homeopaat nog niet te zetten?

Dan kun je nu naar de Homeopathielijn bellen.

Hier kun je al je gezondheidsvragen voorleggen aan een gekwalificeerde homeopaat. De homeopaat kan al je vragen over homeopathie beantwoorden en kan je doorverwijzen naar een homeopaat bij jou in de buurt.

De Homeopathielijn is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 18.00 tot 22.00 uur en kost 40 eurocent per minuut. De lijn is alleen vanuit Nederland bereikbaar.

 

0900 - 400 20 50

 

De dienstdoende homeopaat zal en kan tijdens dit telefoongesprek geen diagnose stellen en geen middelen voorschrijven. Wel kan hij of zij informatie over homeopathie en over homeopathische middelen geven, en dieper ingaan op wat homeopathie voor jouw specifieke kwaal zou kunnen betekenen.

De dienstdoende homeopaat kan je eventueel doorverwijzen naar een homeopaat bij jou in de buurt. Je kunt hiervoor ook kijken bij onze homeopatenzoekfunctie.

Uiteraard ben je geheel vrij in je keuze of je dit advies al dan niet wilt opvolgen.

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.