Doe de Homeopathie-check: Vergelijk je zorgverzekering

!! Wij wachten nog op de informatie voor 2019. Binnen enkele dagen hopen wij je hierover te kunnen informeren !!

Maak je veel gebruik van homeopathie en alternatieve geneeswijzen?

Dan is er goed nieuws: Via de Vereniging Homeopathie krijg je nu op heel veel zorgverzekeringen een aantrekkelijke korting!*

De collectieve korting geldt bij de volgende zorgverzekeraars:

• Volgt zo spoedig mogelijk.

*De korting verschilt per zorgverzekeringsmaatschappij.

Doe de Homeopathie-check en ontdek wat voor jou de voordeligste zorgverzekering is en welke zorgverzekering de beste vergoeding heeft op het gebied van homeopathie en alternatieve geneeswijzen.

Lidmaatschap van de Vereniging Homeopathie is een voorwaarde om gebruik te kunnen maken van de korting op je zorgverzekering.

Zodra alle gegevens bekend zijn kun je hier doorklikken naar de Homeopathiecheck. Wij vragen nog even om je geduld.

Naar de Homeopathie-check

Heb je vragen over je zorgverzekering? Binnenkort verschijnt hier het telefoonnummer en email adres om je vragen te stellen.