Doe de Homeopathie-check: Vergelijk je zorgverzekering

Doe de Homeopathie-check - Vergelijk je zorgverzekering

Maak je veel gebruik van homeopathie en alternatieve geneeswijzen?

Dan is er goed nieuws: Via de Vereniging Homeopathie krijg je nu op heel veel zorgverzekeringen een aantrekkelijke korting, oplopend tot maar liefst 15 procent!*

De collectieve korting geldt bij de volgende zorgverzekeraars:

• Aevitae ASR
  • Avéro Achmea
  • Delta Lloyd
  • Ohra
  • ONVZ
  • VGZ

*De korting verschilt per zorgverzekeringsmaatschappij.

Doe de Homeopathie-check en ontdek wat voor jou de voordeligste zorgverzekering is en welke zorgverzekering de beste vergoeding heeft op het gebied van homeopathie en alternatieve geneeswijzen.

Lidmaatschap van de Vereniging Homeopathie is een voorwaarde om gebruik te kunnen maken van de korting op je zorgverzekering.

Sluit je je zorgverzekering via ons af, dan profiteer je ook nog eens van 50% korting op het eerste jaar van je lidmaatschap!**

**Deze korting geldt alleen als je nog niet lid bent van de Vereniging Homeopathie. Je betaalt dan € 19,95 in plaats van € 39,95.

Naar de Homeopathie-check

Direct je huidige verzekering oversluiten met korting?

Direct oversluiten met korting

Heb je vragen over je zorgverzekering? Bel dan met Flexis Benefits op 088-6260602 of stuur een email aan kvhn@flexisgroep.nl