Gratis HM: Gezond ouder worden – Vereniging Homeopathie Spring naar content

Vraag nu een gratis Homeopathie Magazine aan: 'Gezond ouder worden, hoe doe je dat?'

Homeopathie Magazine september 2017

Strakker en fitter worden we er niet op naarmate we ouder worden. Maar de ouderdom biedt gelukkig ook kansen, is in deze HM te lezen in het artikel over zingeving. Zo vinden we met de jaren vaak meer rust, is er tijd voor bezinning en krijgen we er een prettige dosis wijsheid voor terug.

Hoe bereid je je voor om nog tot hoge leeftijd zo fit mogelijk in het leven te staan? In dit Homeopathie Magazine lees je alles over gezond ouder worden, en hoe homeopathie hierbij kan helpen.

Je kunt dit Homeopathie Magazine ter waarde van € 4,50 nu gratis aanvragen!**

Homeopathie Magazine (HM) is hét lifestyle magazine voor mensen met een bewuste levensstijl en staat boordevol informatie over homeopathie en gezond leven.

Als lid van de Vereniging Homeopathie ontvang je het blad 4 x per jaar.

Ja, ik wil graag een gratis HM ontvangen!