21-9: Homeopathie bij hooggevoeligheid (Amsterdam)

21-9: Homeopathie bij hooggevoeligheid (HSP)
Vrijblijvende informatiegesprekken
 
Heb jij als hoog sensitief persoon (HSP) behoefte aan een stukje extra ondersteuning en vind je het bovendien fijn om op een positieve en natuurlijke manier te investeren in je gezondheid?
Speciaal voor jou worden in het EszenzZ Centre in Amsterdam vrijblijvende informatiegesprekken georganiseerd over het unieke behandeltraject Homeopathie voor HSP’s. 
 
De belangrijkste doelen van het traject zijn:
• volledig accepteren van je gevoeligheid door als HSP te leven in overeenstemming met wie je bent
• komen tot sensitieve weerbaarheid door met behulp van homeopathie bewuster in je energie te staan
• grip krijgen op aspecten van hooggevoeligheid die teveel energie vragen door het uitwerken van een aantal HSP gerelateerde thema’s
• uitgaan van de positieve kanten van je HSP zijn: van klacht naar kracht!
• met behulp van homeopathie verlichten of oplossen van gezondheidsklachten die eventueel samenhangen met hooggevoeligheid
 
Het totale traject omvat 12 individuele behandelsessies, gericht op het uitwerken van twaalf HSP gerelateerde thema’s en het integreren van verkregen inzichten in het leven van alledag. De homeopathie als natuurlijke en holistische geneeswijze vormt het uitgangspunt van de behandeling. Homeopathie in de klassieke vorm is maatwerk: de homeopathische geneesmiddelen worden voorgeschreven op de individuele symptomen zoals die zich op dat moment manifesteren. Tijdens de vervolgconsulten wordt de reactie op de voorgeschreven middelen geëvalueerd en worden middelkeuze, dosering en/of potentiëring zonodig aangepast. Een positieve insteek dus met veel aandacht voor bewustwording, persoonlijke groei en stimuleren van gezondheid en vitaliteit. 
Frequentie van de bijeenkomsten: bij aanvang van het traject consulten eens per 14 dagen, gedurende de behandeling komen de sessies verder uit elkaar te liggen.
 
Dit traject werd ontwikkeld door klassiek homeopaat Peter Goosensen. Als HSP is hij ervaringsdeskundige, bovendien verdiepte hij zich uitvoerig in het thema hooggevoeligheid. Peter volgde een zesjarige parttime beroepsopleiding aan de School voor Homeopathie in Amersfoort en neemt momenteel deel aan een Post Graduate voor ervaren professionele homeopaten. Zijn praktijk is geregistreerd bij de beroepsverenigingen NVKH en RBCZ en erkend door zorgverzekeraars.
 
Setting: deze gesprekken zijn individueel, voor iedereen die zich aanmeldt wordt een uur tijd gereserveerd.
Aan het kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden.
Datum en tijd: vrijdag 21 september tussen 9.00 – 13.00 uur
Ook andere dagdelen zijn bespreekbaar in overleg.
 
Aanmelden kan telefonisch: 06-21606430 of per email: homeopaat.eszenzz@gmail.com
 
 
 
 

Informatie:

  • Dag: 21 september, 2018 Begintijd: 09:00 Eindtijd: 13:00 Prijs: €0.00 Adres:EszenzZ Centre Gebouw, Gezondheidscentrum Banne Buiksloot, Parlevinker 7,
    1034 PX te Amsterdam (gratis parkeren)

Organisatie gegevens: