18-12: Huiskamerproject Homeopathie (Geldrop)

18-12: Huiskamerproject Homeopathie (Geldrop)

De Vereniging Homeopathie afdeling Oost-Brabant en Limburg gaat weer starten met het Huiskamerproject Homeopathie.

Bij het huiskamerproject wordt in kleine groepjes in een huiskamer gewoon bij iemand thuis informatie uitgewisseld over homeopathie. Vergelijk het met de party’s van de bekende plastic potjes en diverse verzorgingsproducten.

In de jaren ’60 en ’70 was het huiskamerproject een populaire manier om kennis over homeopathie te vergroten en verspreiden. De bekendheid over deze natuurlijke geneeswijze was in die tijd nog niet zo groot. Behoefte aan die kennis was er wel.

Doordat de overheid niet langer toestaat dat er indicaties op de verpakkingen staat van homeopatische middelen en ook informatie hierover in de media slecht toegankelijk is, is de kennis over homeopathie bij veel mensen aan het wegzakken. Het huiskamerproject lijkt de aangewezen manier om kennis over homeopathie in het algemeen en over diverse geneesmiddelen en hun toepassingen over te dragen en op te frissen. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee.

Dinsdag 18 december 2018 om 20.00 uur gaat de eerste avond van start in Geldrop, Clarisselaan 29.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij

Birgit Blankers

Tel. 06-53577557, email: birgitblankers@hotmail.com

Bij grote belangstelling worden er meer avonden georganiseerd op diverse plaatsen.

 

Omdat het de eerste keer is dat het huiskamerproject na lange tijd weer begint, is de toegang gratis. De initiatiefnemers hopen dat dit idee zich als een olievlek gaat verspreiden door heel Nederland en misschien zelfs over de grens.

 

Informatie:

  • Dag: 18 december, 2018 Begintijd: 20:00 Eindtijd: 22:00 Prijs: €0.00 Adres:Clarisselaan 29,
    5665 AX te Geldrop