15-3: Film Just One Drop (Heerhugowaard)

15-3: Film Just One Drop (Heerhugowaard)

Er valt veel over de homeopathie als geneeskunst te vertellen, en dat is dan ook de reden dat de Amerikaanse filmmaker Laurel Chiten deze film heeft gemaakt. Ze heeft er 8 jaar aan gewerkt en het resultaat mag er zijn.

Het is een prachtige documentaire geworden waarin de ontstaansgeschiedenis van de homeopathie aandacht krijgt, voor en tegenstanders aan het woord gelaten worden, en waarin je een langlopende casus van een autistisch kind volgt dat veel baat heeft bij homeopathie. Schokkend zijn de dubieuze conclusies van onderzoekers met een dubbele agenda te noemen die proberen te bewijzen dat homeopathie niet werkt.

De film heeft in 2018 3x in het filmhuis Cinecentrum31 in Heerhugowaard gedraaid. Dat de film nu opnieuw wordt gedraaid heeft nog een reden. De opbrengst van deze avond wil het Homeopaten Collectief Noord-Holland schenken aan de Hortus Alkmaar. Deze botanische tuin dreigt te verdwijnen als een projectontwikkelaar de kans krijgt om de grond te kopen. Dat mag natuurlijk niet gebeuren want naast een prachtige botanische tuin levert de Hortus ook planten om homeopathische middelen van te produceren. Er is al veel geld bij elkaar gebracht maar het is nog niet genoeg.

Een kaartje kost € 10,= per persoon. Het geld voor hiervoor kun je overmaken op NL21TRIO0197722423 ten name van AMC Stam.

Aanmelden kan via telefoonnummer 06 23311115 of e-mail info@anitastam.com

 

 

Informatie:

  • Dag: 15 maart, 2019 Begintijd: 20:00 Eindtijd: 21:10 Prijs: €10.00 Adres:Filmhuis Cinecentrum31, Bickerstraat 31,
    1701 ED te Heerhugowaard

Organisatie gegevens:

  • Bedrijfsnaam: Homeopaten Collectief Noord-Holland Naam: Anita Stam E-mailadres: info@anitastam.com