13-10: Zwangerschaps- en Ouderschapsbeurs Achterhoek (Eibergen)

13-10: Zwangerschaps- en Ouderschapsbeurs Achterhoek (Eibergen)

Op zondag 13 oktober van 10.00-16.00 uur vindt de tweede editie van de Zwangerschaps- en Ouderschapsbeurs Achterhoek! De beurs wordt dit jaar gehouden op een prachtige locatie, het Muldershuis in Eibergen. Na het succes van het eerste jaar pakt de beurs dit jaar nog groter uit.

De beurs bestaat uit 24 stands van lokale praktijken en ondernemers op het gebied van zwangerschap en ouderschap. Het aanbod varieert van zwangerschapscursussen tot baby-en kinderkleding, en van hobbelpaarden tot muziek met peuters, homeopathie en natuurvoeding.

Klassiek homeopaat Désirée Somsen geeft om 14.30 uur een lezing over hoe homeopathie kan helpen om fysieke én geestelijke klachten tijdens de zwangerschap te verlichten.

Daarnaast zijn er de hele dag leuke workshops en interessante lezingen. Rond het middaguur geeft Mandy Ladan van Stichting MommaLuv een keynote talk. Bezoekers kunnen voor een zacht prijsje een mini-fotoshoot doen bij een professionele fotografe. Voor de kinderen zijn er allerlei speel-, lees- en snoezelhoekjes.

De entree is gratis en voor de eerste 100 bezoekers staat er een leuke goodiebag klaar!

Kijk voor een overzicht van de standhouders en het programma van workshops en lezingen op zwangerenouderschapsbeurs.nl!

 

Informatie:

  • Dag: 13 oktober, 2019 Begintijd: 10:00 Eindtijd: 16:00 Prijs: €0.00 Adres:Uitspanning Het Muldershuis, Mallumsemolenweg 114,
    7152AV te Eibergen

Organisatie gegevens: