1-10: Lezing ‘Burn-Out, (winter) Depressie, RSI-klachten, Slaapstoornissen' (Laren)

1-10: Lezing ‘Burn-Out, (winter) Depressie, RSI-klachten, Slaapstoornissen' (Laren)

Wist u dat Homeopathie, gezonde voeding en, als nodig, voedingssupplementen ook goed kunnen helpen bij somberheid, (winter) depressie, burn-out, slaapstoornissen en RSI klachten?

Het is belangrijk om de onderliggende oorzaken en emoties te begrijpen om een goed werkend homeopathisch middel voor te schrijven, maar als dat eenmaal gevonden is kan het soms heel snel helpen! Gezonde voeding en eventueel voedingssupplementen zijn van belang voor een goede aanmaak van hormonen die een rol spelen in deze aandoeningen. Bij burn-out bijvoorbeeld helpt een homeopathische behandeling om de hormoon productie weer in balans te brengen.

Aan de hand van een paar voorbeelden zal ik uitleggen hoe een behandeling gebeurt. Meerdere patiënten zijn uitstekend geholpen door mijn behandeling, zijn gestopt met medicijnen en antidepressiva in overleg met hun arts, en hebben hun normale leven weer kunnen oppakken!

Meer weten: kijk op www.homeopathielaren.nl of www.homeopathie-amsterdam.com

De kosten bedragen € 15,-. Maximaal 8 deelnemers.

Graag van tevoren aanmelden via 06-44958698 of klassiekehomeopathie@xs4all.nl.

Bent u verhinderd maar wilt u meer daarover weten? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek of een consult, het liefst per email op klassiekehomeopathie@xs4all.nl.

 

Informatie:

  • Dag: 01 oktober, 2019 Begintijd: 14:00 Eindtijd: 15:30 Prijs: €15.00 Adres:Homeopathie Laren, Zevenenderdrift 19,
    1251RA te Laren

Organisatie gegevens: