Doe mee aan de Grote Clubactie! – Vereniging Homeopathie Spring naar content

Doe mee aan de Grote Clubactie!

Doe mee aan de Grote Clubactie en steun de Vereniging Homeopathie!

Ook dit jaar neemt de Vereniging Homeopathie weer deel aan de Grote Clubactie.

Extra steuntje voor de homeopathie

Als je één of meer loten koopt steun je onze activiteiten om de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden.

Loten kosten € 3,- per stuk en zijn online te koop. Je ontvangt je lotnummer vervolgens op je bankafschrift.

De verkoop start op zaterdag 19 september en sluit op dinsdag 24 november. De trekking vindt plaats op 9 december. Op donderdag 10 december worden de winnaars bekend gemaakt.

Mooie prijzen

Je steunt met de aankoop van loten niet alleen het werk van de Vereniging Homeopathie, maar maakt daarbij ook kans op de hoofdprijs van € 100.000,-. Bovendien zijn er nog heel veel andere leuke prijzen te winnen, zoals reischeques en leuke uit-arrangementen.

We hopen natuurlijk op een fantastische lotenverkoop!

Doe je ook mee?