Handig en gratis: de Homeopathiewijzer

homeopathiewijzer.jpg

Homeopathie is een geneeswijze waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam op natuurlijke wijze geprikkeld en geactiveerd wordt.

Deze Homeopathiewijzer bevat een handig alfabetisch overzicht van de belangrijkste kwalen en de daarbij passende planten voor homeopathische zelfzorgoplossingen.

De Homeopathiewijzer is een handige informatiegids voor iedereen die wel eens een homeopathisch zelfzorgmiddel gebruikt. Je kunt dit gidsje t.w.v. € 4,95 tijdelijk gratis bestellen bij de Vereniging Homeopathie!*

* zolang de voorraad strekt, maximaal één gidsje per adres.
  De Homeopathiewijzer wordt alleen binnen Nederland verzonden.

Door het gidsje aan te vragen ga je akkoord met het toesturen van de maandelijkse nieuwsbrief van de Vereniging Homeopathie. Je kunt je hiervoor op ieder moment weer afmelden.

Ja, ik wil graag de gratis Homeopathiewijzer ontvangen!

* verplicht in te vullen

De Vereniging Homeopathie zet zich in voor een betere positie van de homeopathie in Nederland. Door regelgeving mag steeds minder over homeopathie geschreven worden. Hierdoor verdwijnen steeds meer homeopathische middelen uit de winkels.

Dankzij onze leden kan de Vereniging Homeopathie:
• informatie verschaffen over homeopathie,
• publiekscampagnes voeren,
• in overleg treden met politiek en verzekeraars,
• investeren in wetenschappelijk onderzoek,
en heel veel andere acties inzetten.

Als lid ontvang je:Rescue-eerste-hulp-pakket-140x105.jpg
• Korting op de Gezond Leven zorgverzekering
• Korting op producten en diensten in vele webshops
• 4 x per jaar het Homeopathie Magazine
• Als welkomstcadeau: een Rescue Eerste Hulppakket t.w.v. € 18,90, bestaande uit:

► Bach Rescue Cream 30g.
► Een handig pleisterblikje gevuld met pleisters

Het lidmaatschap van de Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland bedraagt € 39,95 per kalenderjaar en is tot wederopzegging.

Indien je nu lid wordt tot 1 januari 2019, ben je de laatste maanden van 2017 gratis lid!