17-9: Puur Fair, Amsterdam

17-9: Puur Fair, Amsterdam

Van biologisch eten tot elektrisch vervoer, van fair fashion tot duurzame architectuur: op PuurFair proef je de toekomst. Op 17 september 2017 vindt de derde editie plaats, opnieuw in de Zuiveringshal van de Westergasfabriek in Amsterdam. Dit keer samen met tijdschrift en forum Genoeg, die haar 25 jarig bestaan viert.

Tijdens de beurs zijn er tal van lezingen en workshops te volgen. Te denken valt aan een zero waste workshop, een eetbare plantenwandeling en het mee helpen bouwen aan een duurzaam huis. Sprekers zoals Babette Porcelein, Bea Johnson en Christian Felber komen vertellen over hun zero waste leven, de impact van spullen en een nieuw economisch model waarbij er genoeg is voor iedereen.

Je vindt er zes themapleinen: wonen, energie, voeding, lifestyle, crowdfunding, mobiliteit en vrijetijd. Op ieder thema zijn standhouders te vinden met eerlijke producten.  Zo kunnen mensen proefrijden in een elektrische auto van car2go, shoppen bij verschillende duurzame kledingmerken en zich informeren over gezonde en eerlijke voeding. 

Toegangsprijzen:

– een kaartje voor PuurFair voor volwassenen € 5
– een kaartje voor PuurFair voor kinderen  (4-18) € 2,50
– een passe partout voor PuurFair en Genoeg € 17,50
– een passe partout voor PuurFair en Genoeg voor kinderen (4-18) € 7,50
– een gezin passe partout voor Puurfair en Genoeg (max 4 kids) € 37,50
– kids onder de 4 jaar gratis

 

Informatie:

  • Dag: 17 september, 2017 Begintijd: 11:00 Eindtijd: 19:00 Prijs: €5.00 Adres:Zuiveringshal, Westergasfabriek, Pazzanistraat 33,
    1014 DB te Amsterdam