BLOGS VAN NANCY GROENEVELD - Vereniging Homeopathie Spring naar content

BLOGS VAN NANCY GROENEVELD

Blog van Nancy Groeneveld

Nancy Groeneveld

En dan ben ineens zelf aan de beurt!

Ik had een drukke week met consulten achter de rug en het weekend stond voor de deur. Die vrijdagavond had ik vrij plotseling heel erg pijnlijke spieren overal in mijn lichaam. De volgende ochtend voelde ik mij nog iets slechter.

Lees verder
Nancy Groeneveld

Bruno

Hoewel ik vrij nuchter ben begint de coronacrisis toch ook bij mij wel zijn tol te eisen. Ik word er vooral moe van. Al die angstige mensen om je heen. De beperkingen die ons worden opgelegd. Het niet mogen knuffelen. Het voelt allemaal zo

Lees verder
Nancy Groeneveld

Bejaarde kat Spike

Nog regelmatig sta ik er versteld van wat homeopathie kan doen voor mensen en dieren. Niet dat ik mijzelf nog moet overtuigen maar er zijn casussen waarbij de klachten zo ernstig zijn dat ik twijfel of ik kan helpen. Neem nu bejaarde kat Spike.

Lees verder
Nancy Groeneveld

Een zomerse dag uit het leven van een dierhomeopaat

Terwijl ik nadenk over mijn nieuwe blog wordt de lucht ineens heel donker. Het begint te waaien en de eerste donderklap is een feit. Of er regen gaat komen dat gaan we zien. Het zou geen overbodige luxe zijn.

Lees verder
Nancy Groeneveld

Coronatijd

Als ik deze Blog aan het schrijven ben zitten we al een hele tijd in de “intelligente lockdown”. Rare naam eigenlijk. Intelligent? Daar heb ik zo mijn vraagtekens bij. Elke dag horen we hoeveel mensen er ziek zijn en dood zijn gegaan.

Lees verder
Nancy Groeneveld

Homeopathie en Hormonen

Op het moment dat ik aan het bedenken ben waarover ik deze blog zal gaan schrijven hoor ik buiten een hoop lawaai. Alsof er iemand aan het timmeren of verbouwen is. Buiten aangekomen zie ik de deur van het schapenstalletje heen en weer gaan.

Lees verder
Nancy Groeneveld

Vuurwerkangst

De bladeren vallen met bosjes uit de bomen. De prachtigste paddenstoelen schieten uit de grond. De warme dagen zijn voorbij en de dagen worden korter. Ik vind het niet erg ondanks dat ik een echt zomermens ben. Door de herfst en winter geniet ik

Lees verder
Nancy Groeneveld

Al weer een week geleden

Normaal heb ik ideeën in overvloed voor een leuke blog. Maar nu zit ik al een tijdje naar mijn scherm te staren. Ik heb weinig energie en mijn hoofd is leeg. Als ik er even over nadenk is dat ook niet zo vreemd. Afgelopen week hebben we

Lees verder
Nancy Groeneveld

De laatste strohalm

Het komt geregeld voor dat ik geconsulteerd word voor een mens of dier die in het laatste stadium van zijn of haar leven lijkt te zitten. Regulier is er dan nog van alles geprobeerd. Het is dan eigenlijk zoals we in de homeopathie ook wel zeggen

Lees verder
Nancy Groeneveld

Medelijden

Een tijd geleden kreeg ik een dame aan de telefoon die erg ongerust was over haar Siamese kater. De kat was uitgebreid onderzocht door een dierenarts. Nierfalen was de voorzichtige diagnose. Hij kreeg medicatie en een speciaal dieet. Maar

Lees verder

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.