Blog

Door Nancy Groeneveld, 28 maart, 2017 - 13:28

Homeopathie helpt, ook bij dieren

Regelmatig zie ik honden en katten in de praktijk met vage maar ook ernstige klachten. Binnenstebuiten gekeerd in het reguliere circuit. Maar geen duidelijke diagnose, oorzaak of oplossing gevonden. Als klassiek homeopaat kijk je naar het totaalplaatje en dan kom je soms tot een ontdekking waar nog niet aan is gedacht.

Standaard vraag ik naar de vaccinaties en de reacties daarop. Ook ontwormen, teken en vlooienbehandeling vraag ik na net als het gebruik van reguliere medicatie. Ik sta er dan ook steeds weer versteld van hoe onze huisdieren worden belast met zware chemische en toxische stoffen. Meestal lijkt het goed te gaan maar vaak ook niet.

Je ziet dan klachten als misselijkheid, lethargie, huidproblemen, epilepsie, neurologische verschijnselen en zelfs gedragsveranderingen zoals plotselinge agressie of overgevoeligheid voor geluiden en/of licht.

Gelukkig is er met homeopathie vaak wat aan te doen. Zelfs als de schade lang geleden is ontstaan.

Dit noemen we het ontstoren van een vaccin of het opschonen van schadelijke stoffen uit het lichaam van het dier. Echter voorkomen is beter dan genezen en er zijn gelukkig steeds meer alternatieven waar ik op een later moment op terug zal komen.

Nancy Groeneveld is klassiek homeopaat voor mens en dier.

 

www.homeopathiehelptmensendier.nl

 

Tags