Bevestiging Winactie – Vereniging Homeopathie Spring naar content

Bedankt voor het meedoen!

Hartelijk dank voor het meedoen aan onze winactie!

Ben je één van de prijswinnaars? Dan wordt de prijs na de sluitingsdatum van de actie naar je toegestuurd.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van homeopathie en gezond leven? Like dan onze Facebook pagina. Je kunt ons ook volgen via Instagram en Youtube.

Facebookpagina Vereniging HomeopathieInstagram Vereniging HomeopathieYoutube kanaal Vereniging Homeopathie

Met vriendelijke groeten,

Het team van de Vereniging Homeopathie

Door regelgeving mag steeds minder over homeopathie geschreven worden. Hierdoor verdwijnen homeopathische middelen uit de winkels.

Help jij ons mee dit te voorkomen? Word dan lid van de Vereniging Homeopathie.

Ga voor meer informatie naar www.vereniginghomeopathie.nl/lid-worden.