Bevestiging aanmelding Winterlidmaatschap – Vereniging Homeopathie Spring naar content

Bedankt voor je aanmelding als winterlid!

Hartelijk dank voor je aanmelding voor een gratis winterlidmaatschap van de Vereniging Homeopathie ter waarde van € 10,-!

Binnen twee weken ontvang je van ons het Homeopathie Magazine en een bevestigingsbrief met je lidmaatschapsnummer, waarmee je gedurende drie maanden gebruik kunt maken van aantrekkelijke ledenvoordelen. Je kunt deze ledenvoordelen hier bekijken.

Eind februari ontvang je het volgende Homeopathie Magazine.

Het lidmaatschap stopt automatisch op 28 februari 2020.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van homeopathie en gezond leven? Like dan onze Facebook pagina. Je kunt ons ook volgen via Instagram en Youtube.

Met vriendelijke groeten,

Het team van de Vereniging Homeopathie