Aanmelding deelname 50% kortingsactie – Vereniging Homeopathie Spring naar content

Aanmelding deelname 50% kortingsactie

50% korting op een bezoek aan een homeopaatBeste homeopaat,

Fijn dat je wilt deelnemen aan de actie waarbij men 50% korting ontvangt op een consult bij een homeopaat. Met deze actie hopen we meer mensen over de drempel te helpen om een homeopaat te bezoeken.

De kortingsactie met de zoekfunctie van de deelnemende homeopaten is te bekijken op: https://www.vereniginghomeopathie.nl/kortingsactie/

Ook in 2021 zullen we de actie weer meerdere malen onder de aandacht brengen, waarbij men een waardebon kan aanvragen.

Voor de zekerheid vermelden we hier nog even de spelregels van de actie:

• De 50% korting waardebonnen worden via de Vereniging Homeopathie verspreid en kunnen ook via de website worden aangevraagd.
  • Iedereen die in het bezit is van een waardebon kan via de website https://www.vereniginghomeopathie.nl/kortingsactie/ in contact komen met één van de deelnemende homeopaten.
  • Je kunt zelf in overleg met de patiënt bepalen wanneer hij of zij langskomt.
  • Per patiënt/cliënt kan slechts 1 x gebruik worden gemaakt van de korting. Voor de vervolgconsulten betaalt de patiënt vervolgens dus het reguliere tarief.
  • De verleende korting komt voor rekening van de deelnemende homeopaat. Het resterende bedrag op de rekening kan de patiënt declareren bij de zorgverzekeraar.
  • De kortingsbonnen zijn niet op naam en dus overdraagbaar.
  • De kortingsbonnen dienen ingeleverd te worden bij de homeopaat. Alleen originele waardebonnen kunnen worden ingeleverd; kopieën zijn niet geldig.
  • De actie loopt tot 31 december 2021.
  • In 2021 kunnen alleen nieuwe patiënten/cliënten gebruik maken van de actie.
  • Om de actie te kunnen evalueren, vernemen we aan het eind van 2021 graag hoeveel waardebonnen jullie hebben ingenomen. En uiteraard zijn we benieuwd naar jullie ervaringen, en of mensen ook vervolgconsulten hebben afgenomen.

We hopen natuurlijk op een groot succes!

Ja, ik meld me aan voor deelname aan de 50% kortingsactie:

• (de naam waarmee je vermeld wilt worden op onze website)

• (De categorie(ën) waaronder je in de zoekfunctie wilt vallen)