Aanmeldformulier activiteiten Week van de Homeopathie 2020 - Vereniging Homeopathie Spring naar content

Aanmeldformulier activiteiten Week van de Homeopathie 2020

Week van de HomeopathieThema: Duurzaamheid

Ook dit jaar stellen vele homeopaten hun deuren weer open tijdens de Week van de Homeopathie (10 t/m 16 april). Hoe meer homeopaten deelnemen aan de Week van de Homeopathie, hoe beter. Samen maken we de Week van de Homeopathie tot een succes!

Het is niet alleen een goed moment om homeopathie op een positieve manier onder de aandacht te brengen, maar ook een mooie kans om nieuwe patiënten kennis te laten maken met je praktijk.

Wil je zelf een activiteit organiseren en/of meehelpen de Week onder de aandacht te brengen?

Gebruik onderstaand invulformulier om je activiteit(en) tijdens de Week van de Homeopathie 2019 aan te melden. We plaatsen je activiteit dan op onze website op de pagina Overzicht activiteiten Week van de Homeopathie 2020.

Organiseer je meerdere activiteiten tijdens de Week van de Homeopathie? Stuur dan het formulier voor iedere activiteit apart in.

• (Voor wie is de avond bedoeld, welke onderwerpen komen aan bod, etc.)
  • Vermeld (indien van toepassing) ook de naam van de locatie. Vermeld het volledige adres, inclusief de postcode.
  • Vermeld email adres en/of telefoonnummer. Vermeld ook of aanmelden verplicht is of niet.