1-8: Cursus Zelf aan de slag met Homeopathie (Haarlem) - Vereniging Homeopathie Spring naar content

1-8: Cursus Zelf aan de slag met Homeopathie (Haarlem)

01/08/2021

Wil je leren hoe je in dagelijkse situaties Homeopathie kunt toepassen?
In de cursus ‘Zelf aan de slag met Homeopathie’ van één dag maak je kennis met de verschillende EHBO middelen binnen de homeopathie.

Je leert de middelen en hun toepassingen kennen.

De cursus begint met een algemeen deel over wat homeopathie is, de verschillende EHBO middelen worden besproken en het boek dat je bij de cursus kan aanschaffen wordt toegelicht.

In het tweede deel, maken we aan de hand van korte voorbeelden gezamenlijk een keuze uit de 37 middelen die in de Homeopathische EHBO-kit zitten.

Na de cursus kan je zelf de middelen toepassen, bijvoorbeeld bij verwonding, verstuiking, verkoudheid, hoest.

DATUM:

1 augustus

TIJD:

van 10.00 tot 16.30 uur

LOCATIE:

Victor van Vrieslandstraat 4, 2025 LS Haarlem-Noord

PRIJS:

MEER INFORMATIE:

Bij de cursus kan je de EHBO kit met 37 middelen en een boek kopen, samen voor € 60. Meer informatie vind je op de website, jolandevelgersdijk.nl/voor-wie/cursus.html.

AANMELDEN:

Aanmelden kan via email: info@jolandevelgersdijk.nl. Aanmelding vooraf is verplicht.