2-9: Rondleiding Kruidentuin (Almere) - Vereniging Homeopathie Spring naar content

2-9: Rondleiding Kruidentuin (Almere)

02/09/2022

1x in de maand organiseren we een rondleiding in de kruidentuin (in de vorm van een mens) de Kruidenreus. Daar staan op de juiste plek kruiden die goed zijn voor het hart, hoofd, huid etc.

Over de kruiden is een hoop te vertellen en voor de kinderen is er ook veel te beleven: ruiken, voelen aan de kruiden en de tenen van de reus kietelen. En er is een sprookje over de Kruidenreus.

We vragen een bijdrage van € 7,50 (kinderen gratis) die ten goede komt aan het in stand houden van tuin. Meld je aan via de website.

Datum:

2 september.

Tijdstip:

Start 14.00 uur, lengte ongeveer 45 minuten.

Locatie:

De Kruidenreus ligt op het terrein van Boerderij Uniek Leven en deze is te bereiken via het Kathedralenpad, AlmereKijk ajb op google maps voor de route. De Kruidenreus is vrij toegankelijk als Boerderij Uniek Leven open is (vrij-zondag).

Kosten:

€ 7,50 voor volwassenen

Aanmelden:

Marleneblokhuis2019@kpnmail.nl

Graag aanmelden via de website of bovenstaande mail.

Website: