29-9: Online cursus EHBO met Homeopathie - Vereniging Homeopathie Spring naar content

29-9: Online cursus EHBO met Homeopathie

29/09/2020

homeopathieVanaf 29 september geeft Trudy van den Berg, arts voor Homeopathie te Amsterdam Noord, in vier avonden van 2 uur de online cursus ‘EHBO met homeopathie’.

Hoe kun je kleine kwalen zelf behandelen, hoe kies je het juiste homeopathische middel?

Data:
1e avond op dinsdag 29 september van 20:00 tot 22:00, overige 3 avonden in overleg met cursisten, maar in principe op de dinsdagen daarna

Waar:
Online via Zoom, vooraf te installeren op computer, tablet of mobiele telefoon ( https://zoom.us/download )

Kosten:
€ 20,- per avond. De link voor de les wordt gestuurd na betaling op de dag van de les.
Kosten EHBO kit: € 35,- tot 50,- afhankelijk van keuze.

Aanmelden:
Aanmelden kan door een email te sturen naar info@homeopathie-amsterdam-noord.nl

Website:
www.homeopathie-amsterdam-noord.nl