4-9: Inloopmiddag Academie voor Klassieke Homeopathie (Zwolle) - Vereniging Homeopathie Spring naar content

4-9: Inloopmiddag Academie voor Klassieke Homeopathie (Zwolle)

04/09/2021

Kies voor een toekomst als homeopaat

Wil je jezelf verder ontwikkelen?

En lijkt homeopathie je wel wat? Kom dan naar de inloopmiddag van zaterdag 4 september.

Deze middag is een ideale start om ons te leren kennen.

Je kunt in gesprek met een docenten/ studenten en door het lesmateriaal bladeren. Loop gerust binnen om de sfeer op de Academie proeven. Ben je er al bijna uit en heb je nog vragen, vraag dan een introductiegesprek aan.

De Academie voor Klassieke Homeopathie heeft een goed afgestemd studieprogramma met docenten die professionals zijn in het vakgebied waarin ze lesgeven.

Het diploma staat goed aangeschreven en geeft direct toegang tot de beroepsvereniging NVKH. Met het diploma Medische Basiskennis wat je van ons krijgt wordt je door alle ziektekostenverzekeraars geaccrediteerd. Zo kun je na afstuderen direct als zelfstandig homeopaat aan de slag.

Kun je niet wachten tot deze middag? Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.
De eerste lesdag van het nieuwe schooljaar is op vrijdag 10 september 2021.

DATUM:

4 september 2021