Spring naar content

11-14 mei: Homeopathie op de Negenmaanden beurs (RAI, Amsterdam)

11-14 mei: Homeopathie op de Negenmaanden beurs (RAI, Amsterdam)

13/05/2022

Van 11 tot en met 14 mei 2002 is de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten aanwezig op de Negenmaanden beurs! De Vereniging zal deze dagen iedereen die geïnteresseerd is informatie geven over de rol die homeopathie kan spelen bij zwangerschap, geboorte en baby’s.

 

Gratis Homeopathiewijzer Zwanger & Kind

De Vereniging Homeopathie doet hier graag aan mee en heeft voor aanstaande en kersverse ouders gratis Homeopathiewijzers Zwanger & Kind t.w.v. € 4,95 beschikbaar gesteld. Je kunt dit handige boekje bij de Nederlandse Vereniging Klassieke Homeopathie, standnr. 08.417 ophalen! Een boekje boordevol informatie over veel voorkomende kwaaltjes, zoals ochtendmisselijkheid, vermoeidheid, emotionele klachten, darmkrampjes, borstvoedingsproblemen, slaapproblemen, verkoudheid, luieruitslag, allergieën en eczeem.

Gratis digitaal Homeopathie Magazine

Wanneer je je e-mail achterlaat in de stand dan krijg je een zakje bloemzaadjes en sturen wij je een gratis digitaal Homeopathie Magazine met informatie over zwangerschap en homeopathie toe.

De Negenmaandenbeurs in Amsterdam

De Negenmaandenbeurs vindt plaats van 11 tot en met 14 mei 2022 in de RAI Amsterdam. Je kunt er volop informatie en inspiratie vinden over: verzorging, voeding, gezondheid, inrichting van de kinderkamer, leerzaam speelgoed, veiligheid, vervoer en nu dus ook over homeopathie, voor een natuurlijke gezondheidszorg.

De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, op donderdag 12 en vrijdag 13 mei van 11.00 tot 21.00 uur.

 

Meer informatie: www.negenmaandenbeurs.nl

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.