5-2: Workshop Homeopathie bevalt! (Zeist) - Vereniging Homeopathie Spring naar content

5-2: Workshop Homeopathie bevalt! (Zeist)

05/02/2022

Jij of je partner zwanger?
Wil je zo natuurlijk mogelijk bevallen?
Doe dan (samen) mee met de workshop Homeopathie bevalt!

In 1 middag leer je de basis van homeopathie en welk homeopathisch middel je kunt inzetten bij acute klachten of ongemakken tijdens de bevalling.

Een handige set met 18 homeopathische bevallings- en kraamtijdmiddelen, een handboekje en een flesje “homeopathische jodium” zijn bij de prijs inbegrepen.

Datum:

Zaterdag 5 februari

Tijd:

Locatie:

Praktijk Zelfrijzend Homeopathie
Slotlaan 66, tweede verdieping
3701 GN Zeist

Kosten:

€ 100,-  inclusief set middelen en handboek. NB als je samen komt, geldt er 1 toegangsprijs!

Aanmelden:

Aanmelden is verplicht en kan via
elke@zelfrijzend.nl of tel. 06- 12 48 07 67

Website:

Zelfrijzend.nl

Bijzonderheden:

VERHINDERD?
Wel interesse maar kun je niet op deze datum?
Stuur me een mail of bel.
Graag organiseer ik samen met jou de workshop, op een tijdstip, datum en plaats die jou schikken!