19-2: Cursus Homeopathie voor thuis (Wageningen) - Vereniging Homeopathie Spring naar content

19-2: Cursus Homeopathie voor thuis (Wageningen)

19/02/2022

Wilt u bij klachten waarvoor u niet direct een arts raadpleegt, homeopathie gebruiken?

In twee ochtenden leer ik u wat homeopathie is, hoe u bij kleine klachten een passend middel kunt kiezen.

Hoe u (of uw dier) het gebruikt en wat de reactie kan zijn. Ik vertel over een aantal middelen die u zelf kunt aanschaffen en illustreer dit met veel voorbeelden uit de praktijk.

Datum:

Zaterdag 19 februari en zaterdag 5 maart 2022

Tijd:

Locatie:

Generaal Foulkesweg 44, 6703 BT Wageningen

Kosten:

€ 70,00 (inclusief naslagwerk, koffie en thee)

Aanmelden:

Informatie en aanmelding via info@mdupau.nl of 06-30651623.

Bijzonderheden:

De ruimte is groot genoeg om 1,5 meter afstand te houden en voldoende te ventileren. Daarom is het aantal plaatsen beperkt dus meld u tijdig aan.