8-10: Cursus 'de Kracht van Homeopathie' (Beekbergen) - Vereniging Homeopathie Spring naar content

8-10: Cursus ‘de Kracht van Homeopathie’ (Beekbergen)

08/10/2021

de kracht van homeopathie

Wil jij ook de kracht van homeopathie leren kennen? Wil je natuurlijke remedies kunnen inzetten in tal van acute situaties? Dan is dit jouw kans.

In de cursus ‘De kracht van Homeopathie’ leer je homeopathische middelen in acute situaties gebruiken.

Naast een goede theoretische basis, bespreken we een aantal veelgebruikte middelen. Het is een interactieve cursus waar tal van praktijkvoorbeelden aan bod komen.

De cursus wordt gegeven in Marry’s kruidenhuis in Beekbergen. In de serre, waar de cursus gegeven wordt, hebben we uitzicht op de kruidentuin. De cursus bestaat uit twee ochtenden, die beide worden afgesloten met een lekkere lunch, bereid met kruiden vanuit de tuin. Daarna kun je nog even de kruidentuin doorwandelen.

Datum:

vrijdag 8 en vrijdag 15 oktober

Tijd:

Kosten:

Bijzonderheden:

De cursus bestaat uit twee ochtenden. Deze ochtenden zullen worden afgesloten met een lekker lunch.

Bij de cursus ontvang je ook een reader en het boek ‘Helpen met homeopathie’. Ook zal je 7 veelgebruikte homeopathische middelen meekrijgen in een handig meeneemdoosje.
De cursus is geaccrediteerd door de CAT.

Aanmelden of meer informatie:

Meer informatie: hullenaarhomeopathie@gmail.com of 06-21442585

Website: