9-1: Winterse kruidenworkshop (Hortus Alkmaar) - Vereniging Homeopathie Spring naar content

9-1: Winterse kruidenworkshop (Hortus Alkmaar)

09/01/2021

KruidentheeHeb je al eens zelf een keelsiroop gemaakt met natuurlijke ingrediënten? Of neusdruppels of een kruidenbalsem? Dat ga je doen tijdens deze winterse workshop van Marieke Kraakman van Madelief kruiden.

Niet alleen verzorgende producten komen aan bod, ook leer je een verwarmende kruidenthee te zetten en een kruidenbad te maken waar je voeten helemaal van opleven. Het leukste is misschien nog wel om een eigen kruidenlikeurtje of zalfje te maken om tijdens de feestdagen als cadeautje weg te geven of gewoon, lekker voor jezelf.

Kies zelf of je één of twee keer mee komt doen, iedere workshop heeft een eigen programma.

Data :
Zaterdag 12 december, 9 en 16 januari en 13 februari 2021

Tijd:

Locatie:
Hortus Alkmaar
Berenkoog 43
1822 BH Alkmaar

Kosten:
€ 32,50 per persoon, inclusief alle materialen en kruidenthee

Aanmelden:
mckraakman@hotmail.com of tel. 06-21831262.

Kaart centreren