15-6: Cursus EHBO met homeopathie (Groningen) - Vereniging Homeopathie Spring naar content

15-6: Cursus EHBO met homeopathie (Groningen)

15/06/2022

Leer hoe je 37 homeopathische geneesmiddelen zelf kunt toepassen.

Situaties waar je aan kunt denken zijn bijvoorbeeld:

• het begeleiden van koorts, verkoudheid en griep
  • het bevorderen van de genezing van (brand)wonden, blessures en breuken
  • (faal) angst (voor de tandarts), begeleiden tandheelkundige ingrepen
  • preventie en nazorg bij een operatie
  • jeuk, uitslag, pijn of allergie, bijvoorbeeld door beten van insecten, dieren en teken.
  • ontstoken oren, ogen en hooikoorts.
  • voedselvergiftiging, misselijkheid en reisziekte
  • et cetera

Veel huis-, tuin- en keukensituaties komen aan bod.
Verder gaan we uitgebreid in op de homeopathische zienswijze op ziekte en gezondheid en worden situaties verduidelijkt aan de hand van uitleg over de fysiologische werking van ons wonderlijke lichaam. Er is voldoende ruimte om uit te wisselen over ervaringen en vragen te stellen. Tevens komt er casuïstiek aanbod, oefenen we met gespreksvoering en maken we een homeopathische oplossing klaar voor gebruik.

Ontdek dat homeopathie eenvoudig toe te passen is!

Data:

8, 15, en 29 juni en 13 juli

Tijdstip:

18.45-21.00 uur

Adres:

Centrale Ruimte van De Heerd
Bentismaheerd 23
9736 EB Groningen

Kosten:

€ 160,- Dit is inclusief syllabus, een EHBO doos met 37 homeopathische middelen,1 hypercaltinctuur, een tijdschrift, zelfhulpgids etc. En inclusief consumpties.

Aanmelden:

De cursus bestaat uit 4 avonden, avonden kunnen niet los van elkaar gevolgd worden.

Voor vragen en opgave:
staats.judith@gmail.com