8-6: Cursus Doe-Het-Zelf Homeopathie voor moeders (Utrecht) - Vereniging Homeopathie Skip to content

8-6: Cursus Doe-Het-Zelf Homeopathie voor moeders (Utrecht)

08/06/2020

Cursus homeopathie voor moeders /kinderenWij bieden een workshop serie aan van 5 avonden in Leidsche Rijn Utrecht.

Onze missie is dat zo veel mogelijk moeders weten dat zij zèlf hun kinderen op een natuurlijke, zachte en vooral ook snelle manier kunnen helpen bij allerlei kwaaltjes.

In onze workshops krijg je gedetailleerde uitleg over hoe je het juiste homeopathische middel kunt vinden en hoe je de homeopathische behandeling zelf thuis kunt begeleiden.

In interactieve lessen met praktische oefeningen leer je hoe je de acute klacht in kaart kan brengen om daarna een passend middel uit een homeopathische EHBO thuisapotheek te kiezen. Bovendien krijg je hiervoor handige en werkzame tools mee naar huis.

Data:
8 juni, 15 juni, 22 juni, 29 juni en 6 juli 2020

Tijd:
19:30 – 21:30 uur

Locatie:
De Balanspraktijk
Hogeweide 6
3541 BC Utrecht

(navigeren naar Saffraanweg, aan het einde van deze weg staat de boerderij)

Kosten:
€ 175,- voor 5 avonden

Organisatie: