7-11: Online Cursus EHBO met Homeopathie - Vereniging Homeopathie Spring naar content

7-11: Online Cursus EHBO met Homeopathie

07/11/2020

Cursus EHBO met homeopathie-Zelfrijzend HomeopathieWil je eens een nieuw pad bewandelen om gezond te worden? Zelf acute klachten behandelen en je weerstand versterken? Wil je iets nieuws leren waar je echt wat aan hebt als (groot)ouder? Doe dan mee met de online cursus EHBO met homeopathie!

In 2 dagdelen leer je de basis van homeopathie en hoe je een passend middel kunt zoeken bij een acute klacht, zoals (buik)griep, verkoudheid, wagenziekte of insectenbeten.
We gaan ook oefenen met eigen inbreng en vragen.

Een handige set met 36 homeopathische middelen, een flesje “homeopathische jodium” (hypericum en calendula tinctuur) en een handboekje zijn bij de prijs inbegrepen.

Datum:
7 en 21 november 2020

Tijd:
14.00 – 17.00u

Locatie:
Online bijeenkomst. Bij aanmelding ontvang je alle praktische details.

Kosten:

Aanmelden:
Meld je aan via elke@zelfrijzend.nl of via 06-12 48 07 67 en ontvang nadere info.

Organisator:
Zelfrijzend Homeopathie, Elke Wisseborn

Website:

Vanwege de huidige situatie en maatregelen wordt de cursus online gehouden. De set met middelen en het boekje kun je ophalen bij de praktijk van Zelfrijzend Homeopathie, Slotlaan 66 te Zeist of ze komen per post naar je toe (portokosten eigen rekening).