31-7: Zomerse kruidenworkshop (Hortus Alkmaar) - Vereniging Homeopathie Spring naar content

31-7: Zomerse kruidenworkshop (Hortus Alkmaar)

31/07/2021

Zomerse kruidenworkshopHoe maak je zalf en welke kruiden gebruik je voor kruidenthee? Op deze en meer vragen krijg je antwoord tijdens de zomerse workshops.

Je gaat zelf aan de gang deze dag(en), maakt kruidenboter, pesto of soep, maar ook een anti-muggenmiddel, deodorant of een haargel, alles op natuurlijke basis en uiteraard met kruiden als uitgangspunt. We gaan aan de slag met brandnetel, zevenblad, madeliefje, rozemarijn en veel andere kruiden.

De recepten krijg je mee naar huis, plus de preparaten die je gemaakt hebt deze ochtend. We gaan zoveel mogelijk buiten doen; een zintuigelijke wandeling door de tuin staat sowieso op het programma.

Je kunt kiezen of je één, twee of drie ochtenden meedoet met de workshop. Het programma is iedere ochtend anders en hangt ook af van het weer en de beschikbaarheid van de kruiden.

Data:

24 juli, 31 juli en 7 augustus 2021

Tijd:

van 9.00 – 12.30 uur

Prijs:

€ 35,00 per workshop.

Let op: Doe je twee dagen of meer mee? Dan betaal je € 32,00 per keer. De prijs is inclusief alle gebruikte materialen, recepten, koffie en kruidenthee.

Meer informatie:

www.hortusalkmaar.nl