31-10: Cursus Zelf aan de Slag met Homeopathie (Haarlem) - Vereniging Homeopathie Spring naar content

31-10: Cursus Zelf aan de Slag met Homeopathie (Haarlem)

31/10/2020

calendulaJuist in acute situaties, zoals bij verwonding, verstuiking, wagenziekte werkt homeopathie vaak heel snel en doeltreffend. Hoewel het belangrijk om het juiste middel te kiezen, is een uitgebreide anamnese dan niet nodig. Het is iets dat je zelf kunt leren.

In de cursus ‘Zelf aan de slag met Homeopathie’ van één dag leer je hoe je die keuze maakt. De cursus begint met een algemeen deel over wat homeopathie is, de verschillende EHBO middelen worden besproken en het boek dat u bij de cursus kunt aanschaffen wordt toegelicht.

Het grootste deel van de tijd gebruiken we om aan de hand van voorbeelden gezamenlijk een keuze te maken uit de middelen die in de Homeopathische EHBO-kit zitten.

De cursus wordt gegeven aan kleine groepen, zodat er voor iedereen tijd is om vragen te stellen.

Datum:
Zaterdag 31 oktober 2020

Tijd:
10:00 – 16:30 uur

Locatie:
Jolande Velgersdijk – Praktijk voor Klassieke Homeopathie
Victor van Vrieslandstraat 4
2025 LS Haarlem

Kosten:
85 euro

De EHBO-kit met 37 middelen en het handige boek “Zelf helpen met Homeopathie” kunt u tijdens de cursus samen kopen voor € 60,00.

Website:

Aanmelden: