30-10: Cursus Zelf helpen met homeopathie (Nijkerk) - Vereniging Homeopathie Spring naar content

30-10: Cursus Zelf helpen met homeopathie (Nijkerk)

30/10/2021

In één zaterdag leer je hoe je homeopathie kunt toepassen bij acute klachten en ongemakken.

In de basiscursus “Zelf helpen met Homeopathie” gaat het om snel en zachtzinnig hulp bieden bij ongelukjes en eenvoudige acute ziektes. De cursus is niet bedoeld om een eventueel noodzakelijke behandeling door een homeopaat of huisarts te vervangen.

Wat leer je tijdens deze homeopathie cursus?

Tijdens de cursus worden de achtergrond en basisprincipes van de homeopathische geneeswijze uitgelegd.

Vervolgens worden diverse klachten behandeld als:

• Verstuikingen, verrekkingen
  • (Insecten)beten en –steken
  • Eerste graad brandwonden
  • Klein hoofdletsel
  • Verwondingen
  • Hoest en keelpijn
  • Koorts
  • Oorpijn

Onderwerpen:

• De basis van klassieke homeopathie
  • Uitleg over de werking en toepassing van 37 homeopathische middelen
  • De wijze van doseren en herhalen van de middelen
  • Oefenopdrachten.

Datum:

30 oktober 2021

Tijd:

Van 10.00 tot 15.00 uur, vanaf 9.30 uur ben je welkom.

Locatie:

Corlaerstraat 1, 3863 ZC Nijkerk

Kosten:

Deze cursus kost € 120,00
Dit is inclusief koffie, thee, drankjes en lunch.
Je ontvangt het boek ‘Homeopathische huis- en reisapotheek’ en een box met 37 homeopathische middelen (winkelwaarde van € 60,00) gratis. Mocht je deze al in je bezit hebben dan is de cursus € 60,00.

Met je dieet voor de lunch kan ik rekening houden, geef het dan bij je inschrijving door.

Aanmelden:

eveliensimon@kpnmail.nl