29-8: Open dag Academie voor Klassieke Homeopathie (Zwolle) - Vereniging Homeopathie Skip to content

29-8: Open dag Academie voor Klassieke Homeopathie (Zwolle)

29/08/2020

Open dag AVKH ZwolleHet komt regelmatig voor dat iemand, genietend van een welverdiende vakantie of juist hard doorwerkend, in de zomer besluit homeopathie te willen gaan studeren. En dit dan graag zo snel als mogelijk.

Of misschien ben je al langer aan het twijfelen over een nieuwe of andere opleiding en is het nu zover dat je er de ruimte voor hebt en een besluit hebt genomen?

Maar dat is jammer: alle open dagen zijn al geweest. En hoe maak je dan een keuze uit de verschillende opleidingen? En hoe weet je of onze opleiding bij jou past? Je wilt graag een indruk van de opleiding hebben, voordat je je inschrijft. Voor diegenen is deze middag bedoeld.

Onderdeel van de inloopmiddag is een kleine introductielezing over het vak en de opleiding. Daarna heb je de gelegenheid om vragen te stellen, het studiemateriaal in te kijken en kennis te maken met de docenten en enkele studenten.

Datum: 29 augustus 2020

Tijd: 14:00 – 17:00 uur

Locatie:

ROC Landstede
Dokterspad 2
8025 AW Zwolle

Aanmelden vinden we prettig en kan via WWW.AVKH.NL. Je bent van harte welkom!

Kaart in het midden plaatsen